dijous, 14 de desembre de 2017

Més sorpreses!

Hola!

Ja queda menys per l'arribada de l'hivern, però hem fet activitats de la tardor molt xules que ens han mostrat i també redescobert més elements d'aquesta estació...Com per exemple, veure, tocar i tastar els fruits de la tardor! Hem vist els fruits carnosos i els fruits secs: magranes, raïm, xirimoia, codony, ametlles, pinyons, nous...
Com ja us vam comentar a l'anterior entrada del blog, estem molt motivats amb les inicials dels nostres noms i les dels companys! Així que hem fet uns racons de joc didàctic a classe que ens ajuden a treballar aspectes previs de la lectoescriptura com ara la correspondència so-grafia i la motricitat pel traç de les lletres! Jocs amb IPAD's, resseguir les lletres amb clauets, taps, plastilina, practicar el traç a la pissarra de forma lliure i dirigida...Jugant anem descobrint i aprenent!


Us han explicat també, que fa uns dies vam rebre un cofre molt misteriós a classe? L'Estefania ens va ensenyar el que hi havia dins cada cop que arribava el cofre. Un pirata anomenat Malapota ens ha estat enviant missatges amb jocs i sorpreses molt divertides i poc a poc ens hem anat convertint en petits pirates! Fins i tot vam trobar un tresor!

...i ara, anem preparant-nos pel Nadal...quines sorpreses ens depararan a l'escola?

Fins aviat famílies!
Cari i Raquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada