diumenge, 22 d’abril de 2018

Som uns artistes!

Hola famílies!

El tercer trimestre està carregat de creativitat, diversió, expressió, històries i espectacle! Amb la Primavera, els nens i nenes d'Educació Infantil hem celebrat l'arribada d'aquesta alegre estació. Quina millor manera que ballant amb la Glory, la nostra senyoreta de música i expressió rítmica! El projecte d'aquest any ens va motivar a triar la temàtica del Festival: Els esports! Així que molt entusiasmats, vam confeccionar, amb l'ajuda dels pares i mares i les senyoretes, la disfressa! Mireu quin taller de confeccio!


Mireu  el resultat final i què guapíssims els nostres cargols i les nostres tortugues!Per altra banda, hem iniciat els contes explicats per avis els divendres a la tarda, i l'àvia de la Candela de la classe de les tortugues es va estrenar explicant el conte del Patufet! Vam estar tant contents i atents amb la història de'n Patufet que vam rebre una monedeta de xocolata i tot com a premi! Moltíssimes gràcies àvia de la Candela! Esperem rebre més visites de més avis!

Finalment, us ensenyem algunes fotos dels racons d'aula que anem fent algunes tardes. Els nens van rotant per les 5 taules amb els diferents "jocs". És una forma lúdica de reforçar motricitat fina, traç, creativitat, coordinació òculo-manual, etc., sense oblidar hàbits com esperar el torn, respectar les creacions dels companys, compartir, l'autonomia...

 

i a continuar gaudint del que queda de l'últim trimestre del curs...Per ara, Sant Jordi ens espera!

Fins la propera actualització!
Cari i Raquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada