dijous, 28 de juny de 2018

No és un "Adéu", és un "Fins aviat!" :)

Després d'un curs tant intens i bonic...toca acomiadar-se, però no és un "Adéu", és un "Fins aviat". Tot i que els cargols i les tortugues es convertiran en ànecs i conillets, ens continuarem veient per l'escola i per suposat, els recordarem sempre!

Aquests petits exploradors van començar un camí molt important a l'escola, i nosaltres, les tutores, hem gaudit moltíssim acompanyant els vostres fills i filles en aquesta gran aventura d'aprendre i de fer-se grans.

El que no saben els nens i nenes, és que ells ens ensenyem molt més que nosaltres a ells...i per això, mai els oblidarem.

Les senyoretes de P3 volem agraïr-vos a vosaltres, els pares, aquest curs de comunicació, treball conjunt, comprensió i empatia. Famílies i pares som un equip! També volem donar-vos les gràcies pels detalls i regals que hem rebut totes les mestres de P3, estem meravellades! Dir per últim que ens estimem molt aquests nens i nenes, i que esperem que de tant en tant, ens facin un petonet o una abraçada, cada cop que ens creuem per l'escola, o fora de l'escola.

i ara...un petit vídeo, que esperem us arribi al cor com a nosaltres cada cop que el veiem!
BON ESTIU!

VÍDEO FINAL DE CURS P3

Cari i RaquelCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada